lørdag 21. desember 2013

Bortgjemte musikalske perler (18)

Det begynner å bli noen måneder siden sist, så det er på tide med en ny perle hentet frem fra glemselen. Og siden det er jul så har jeg funnet frem til en julelåt. Ikke en gammel klassiker, men en sang av forholdsvis ny dato. Den heter A snowflake fell (and it felt like a kiss) og der spilt inn av det skotske bandet Glasvegas fra Glasgow



Når sangen må sies å være litt bortgjemt så er det fordi den ble utgitt på en EP med seks låter, blant dem Silent Night. Sangene ble spilt inn i Transylvania i oktober 2008 og har julen som tema. Denne EPen som kom i et begrenset opplag heter også A Snowflake fell og ble i julen 2008 solgt sammen med Glasvegas forholdsvis ferske debutalbum som også heter Glasvegas som en bonus-CD i en felles boks.

Og så kan jeg jo minne om at Bortgjemt musikalsk perle nr 9 var den franske julesangen Il Est Ne Le Divin Enfant med Siouxsie and the Banshees som på den tiden var forsterket med Robert Smith. En litt bredere gjennomgang av jul og julemusikk skrev jeg her på bloggen julaften 2011.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar