mandag 30. november 2009

Veigar er tilbake

Dagens store gladnyhet er at Veigar Pall Gunnarsson er tilbake i Stabæk. Det er bra for Stabæk og det er bra for norsk toppfotball. Veigar scoret 43 mål og hadde 36 målgivende pasninger i løpet av tre fantastiske sesonger i Stabæk i 2006, 2007 og 2008. Så dro han til Frankrike og fikk nesten ikke spille i det hele tatt.

Jeg tror den viktigste forskjellen (men ikke den eneste) på seriegull i 2008 og bronse i 2009 var at Veigar ikke var på banen sammen med Daniel Nannskog. Det blir godt å oppleve dem sammen igjen. Folk som holder til i nærheten av Bekkestua kan oppleve gjenforeningen av Daniel og Veigar på Onkel Blaa på tirsdag. Sesongkortsalget for neste sesong er akkurat kommet i gang og dette er nok en god nyhet for Stabæks økonomi også.

3 kommentarer :

  1. Ja, det var jammen dagens gladnyhet :D Sønnen min hoppet av fryd og det gjorde (nesten) jeg også.

    SvarSlett
  2. Det er klart det er moro for dere som holder med Stabæk, men for noen andre av oss skaper dette feberliknende fantasier om sesongen 2008. Det var ikke så veeeldig moro å spille mot Stabæk med Alan og spissene...

    Men bra for norsk fotball er det!

    SvarSlett
  3. Vi tar gjerne en reprise på 2008, Peter. Men jeg er redd forskjellen består av mer enn bare Veigar. Alan mangler. Keller og Tchoyi (som spilte de første kampene den sesongen) er også borte. Rosenborg har blitt mye bedre siden 2008 også. Men håpet er naturligvis der.

    SvarSlett