torsdag 6. desember 2012

Stabæks nye unge stjerner

Jeg er neste to uker på overtid, men jeg synes likevel cupfinalen i fotball for kvinner fortjener en liten markering her på bloggen. For andre år på rad var det Stabæk-Røa i finalen, og Stabæk hadde i forkant laget denne offisielle videoen med StabækLars og Lommelerkene:



Flotte bilder. Flere av klippene er fra cupfinalen i 2011, som var helt jevn og der Stabæk avgjorde det hele på sin 6. straffe i straffekonkurransen. Alle hadde vel regnet med en helt jevn kamp mellom Stabæk og Røa i år også, men slik gikk det ikke. To 17-åringer på Stabæk, to av det største talentene i norsk fotball, sørget for at det ble en helt annen kamp. Først scoret Ada Hegeberg tre mål, et ekte hat-trick, i første omgang og avgjorde kampen. Og så scoret Caroline Graham Hansen, årets spiller i norsk kvinnefotball, et mål som minnet mest om Maradonas 2-1 mål mot England i VM i 1986.

Her er en video med et sammendrag av kampen. Etter en (som ventet) helt begredelig sesong for herrelaget er det godt å se et kvinnelag som klarer å vinne cup-gull to år på rad. Neste år må vi håpe på gull i serien også.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar