tirsdag 23. desember 2014

Smashing Pumpkins: Christmastime

Der er på tide med en video med en moderne juleklassiker her på bloggen, hentet fra spillelisten med julemusikk som gjennomgår noen oppdateringer, men ikke endres mye fra år til år. Årets bidrag er en litt bortgjemt perle fra Smashing Pumpkins fra Chicago, et band som nylig ga ut et nytt album, men som hadde sin storhetstid på 90-tallet da sangen "Christmastime" også kom ut:



Nå vil man ikke finne denne sangen hvis man leder på de ordinære album-utgivelsene til Smashing Pumpkins. Den kom derimot ut på samlealbumet "A Very Special Christmas 3", som ble utgitt i 1997 og hadde med julesanger fra mange kjente artister.

Andre moderne juleklassikere det kan være verdt å utforske nå i julen, og som jeg har blogget om her før, er The Pogues: Fairytale of New York, Glasvegas: A snowflake fell, The Ramones: Merry Christmas (I don't want to fight tonight), Bruce Springsteens: Santa Claus is coming to town og Siouxsie and the Banshees: Il Est Ne Le Divin Enfant. Og i disse blå politiske tider må jo også Elvis Presleys "Blue Christmas" være med. Her er den i en spesiell musikkvideo i duett-versjon med Martina McBride, hentet fra et helt julealbum med nye Elvis-duetter som ble utgitt i 2008..

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar